In binnen- en buitenland krijgt het onderwerp diversiteit op de werkvloer steeds meer aandacht. Maar waarom is diversiteit eigenlijk goed? In drie presentaties delen Kim Koppenol (RTL Nederland), Antoinette Hoes (Wunderman) en Alvin Khodabaks (Clifford Chance) hun visie op de meerwaarde van diversity capital voor hun organisatie. Welke stappen hebben zij gezet? En waar lopen zij tegenaan? Laat je inspireren tijdens het event Diversity Capital Analytics op 1 maart vanaf 14.00 uur in het Volkshotel Amsterdam. Toegang is gratis.


Gratis Masterclass
In de Masterclass Diversity Capital Analytics vertelt onderzoeker Brian Doornenbal (Vrije Universiteit Amsterdam) hoe recent wetenschappelijk onderzoek wordt toegepast om de relatie tussen diversiteit in werkteams en teamprestaties te verbeteren. Hoe meet je diversiteit op de werkvloer? Wanneer presteren diverse teams beter? En hoe kunnen diversity analytics bijdragen aan betere prestaties? Deze gratis masterclass geeft een nieuwe kijk op het benutten van diversiteit als bron van prestaties.

Bekijk hieronder het volledige programma van het inspiratie event Diversity Capital Analytics van Moxi.Biz. Meld je nu aan en praat mee!

Aanmelden voor event

Doe mee aan de diversity quick scan!
Speciaal voor alle deelnemers van Diversity Capital Analytics biedt Brian Doornenbal eenmalig een diversity quick scan aan. De uitkomsten komen terug in het programma. Interesse? Doe dan mee via deze link en hoor op 1 maart hoe divers jouw bedrijf is. 

Sprekers

Brian Doornenbal

is PhD kandidaat aan Vrije Universiteit Amsterdam. Zijn onderzoeksvragen gaan over de relaties tussen diversiteit in werkgroepen en prestaties. Eerder onderzocht hij de relatie tussen status en prestaties bij de Los Angeles Fire Department (LAFD).

Antoinette Hoes

is CEO bij reclamebureau Wunderman en een actieve aanjager van meer diversiteit in de reclamesector. Haar persoonlijk mantra: ‘Lift as you grow. Neem mensen met een andere achtergrond mee in je reis naar boven!’

Kim Koppenol

is Manager Corporate Communication & Brand Strategy bij RTL Nederland. Daarnaast geeft zij als projectmanager diversiteit leiding aan een interne werkgroep gericht op diversiteit en unconscious bias.

Alvin Khodabaks

is advocaat en partner bij advocatenkantoor Clifford Chance Amsterdam. Als voorzitter van Clifford’s Diversity Working Group, richt hij zich op het verder ontwikkelen en implementeren van de strategie omtrent diversiteit.

Cemil Yilmaz

is partner bij Izi Solutions. Hij adviseert organisaties over diversiteit en inclusie, en over sociale vraagstukken omtrent multiculturaliteit, participatie en acceptatie.

Programma

14.00 – 14.30 Inloop

14.30 – 15.30 Diversiteit in de reclame, media en juridische sector

Antoinette Hoes (Wunderman)
Waarom is diversiteit belangrijk voor het marketing- en reclamevak?

Kim Koppenol (RTL Nederland)
Hoe gaat RTL om met diversiteit en unconscious bias?

Alvin Khodabaks (Clifford Chance)
Wat zijn de opbrengsten van een diversity working group?

Cemil Yilmaz (Izi Solutions)
Wat zijn de best practices en knelpunten rond diversiteitsprogramma’s?

15.30 – 16.00 Pauze

16.00 – 17.00 Masterclass Diversity Capital Analytics

De toenemende globalisering en werkcomplexiteit leiden tot meer diverse werkgroepen binnen organisaties. Voor organisaties wordt het daarom steeds belangrijker om diverse werkgroepen te managen. In de Masterclass Diversity Capital Analytics vertelt onderzoeker Brian Doornenbal (Vrije Universiteit Amsterdam) hoe recent wetenschappelijk onderzoek wordt toegepast om de relatie tussen diversiteit in werkteams en teamprestaties te verbeteren.

Locatie: Volkshotel, Wibautstraat 150, Amsterdam

11,552 total views, 4 views today